Thursday, September 15, 2011

Ny lokal

Ett stort och hjärtligt grattis till Tobias Lindgren som fyller 39 år i dag. Tobias, som är nybliven norrköpingsbo, basar för UFO-Sveriges rapportcentral och är redaktör för Rapportcentralen noterar i UFO-Aktuellt. Hoppas du får en trevlig födelsedag Tobias och vad jag förstår bjuder du AFU-gänget på en liten överraskning på förmiddagen.

Tobias Lindgren

Snart är det dags för UFO-Sveriges kurs för fältundersökare på Hållsta konferens utanför Eskilstuna. Ett stående inslag är uppsändandet av ufoballonger. Tobias brukar vara den som håller i trådarna eller rättare sagt släpper trådarna så ballongerna stiger till väders för att beskådas av alla ufologer.

Tobias Lindgren skickar upp en ufoballong på UFO-Sveriges fältundersökarkurs 2007

Så var det klart med vår nya arbetslokal. I dag fick vi besked att inflyttning kan ske 1 november. Anders Liljegren, Leif Åstrand och jag var och tittade på lokalen i går kväll och vi var alla nöjda. Det blir onekligen ett lyft för AFU att få en lokal i markplan inredd med både kök och toalett. I förlängningen innebär det att nuvarande arbetslokal blir bibliotek så vi kommer att ha två stora bibliotekslokaler intill varandra. Mycket positivt ur tillväxtsynpunkt. Evansbiblioteket flyttas alltså till det nya biblioteket. Och nuvarande Evanslokal blir skanningsavdelning. Mycket arbete men en rejäl förbättring och utveckling för AFU.

En del av vår kommande nya lokal. Mycket av möbler och material skall flyttas ut innan AFU kan flytta in