Tuesday, March 30, 2010

Hyllor hyllor

Idag kom en lastbil från Ikea med hyllor, bord och stolar som bland annat kommer att användas i c-arkivet. Anders Liljegren tog ledigt från jobbet för att ta emot sändningen medan jag åkte ner efter arbetsdagen och började snickra hyllor. Det kommer att bli åtskilliga hyllmeter när det är färdigt så man får väl säga att påsken är räddad. Några dagars jobb innan allt är på plats.

Anders Liljegren bland hyllgavlar

Med de nya möblerna hoppas vi att även c-arkivet skall kunna bli en bra arbetslokal med kanske fyra, fem arbetsplatser. I ett av rummen förvarar vi även UFO-Sveriges gamla utställningar och skärmar. Dessutom mängder av gamla dublettklipp. Förhoppningsvis kan materialet nu placeras i bättre ordning på nya hyllor.

Och Anders blundar som vanligt på alla kort

På bokfronten har jag precis börjat läsa The Cryptoterrestrials av den nyligen avlidne amerikanske ufologen Mac Tonnies. Hans teori om cryptoterrestrials är en variant på idén om jordbunda främlingar - earthbound aliens. Det återstår att se om hans resonemang håller eller om det är alltför mycket spekulation utifrån för lite fakta. Misstänker det senare men får återkomma med en mera utförlig bedömning i en recension i kommande UFO-Aktuellt.


Vill också passa på att önska alla bloggläsare En Riktig Glad Påsk!