Sunday, May 10, 2009

Riksstämma och öppet hus

Så var utställning, riksstämma och öppet hus på AFU avklarade och det är dags att pusta ut en efter tre intensiva men lyckade dagar. På lördagsmorgonen började vi med det traditionella årsmötet och därefter färdades deltagarna till AFU så att alla medlemmar skulle få en chans att se arkivet.

Tage Bång hade fullt upp med att sälja biljetter till utställning och föredrag


Håkan Ekstrand och Carl-Anton Mattsson passade på att besöka AFU efter årsmötet

Lördagens utställning, som pågick mellan 12.00 och 17.00 besöktes av cirka 175 personer varav de flesta också stannade och lyssnade på Clas Svahns och mitt föredrag. Stort intresse och många frågor från publiken. Mediatäckningen har varit större än normalt och utställning och riksstämma har presenterats i både teve, radio och de flesta större dagstidningar.


Clas Svahn berättade om okända föremål som störtat i Sverige

Idag har vi också haft öppet hus på Arkivet för UFO-forskning. Cirka 70 personer passade på att titta på våra samlingar och få information om arkivets verksamhet. Det gav resultat i form av flera intressanta uforapporter och kanske även några nya sponsorer. Dessutom passade Aftonbladet på att ännu en gång intervjua mig om AFU och hur vi arbetar med uforapporter inom UFO-Sverige.

Som vanligt har förstås helgen också bjudit på festivitas och många diskussioner till sent inpå småtimmarna. Men det är som det ska vara i det glada ufosverigegänget.

Förfest innan styrelsen ger sig av till Källaren Bacchus